Protest diaspora. Cine sunt protestatarii care au venit primii în Piața Victoriei

protest
protest

Joi, de la primele ore ale dimineții, aproximativ zece protestatari au venit în Piața Victoriei unde au instalat un cort și o rulotă.

Aceștia nu sunt persoane din diaspora, ci manifestanți care vin mereu la mișcările de stradă. Printre protestatarii care s-au aflat joi în stradă încă de la ora 07:00 se numără Oana Anghelescu, Evelina Morar, Cristian Mihai Dide, Tudor Cârstoiu, Sandu Matei, Ceaușescu Marian și Irma Otetaru.

1. Oana Anghelescu este mereu în Piața Victoriei. Și-a dat demisia pentru a fi mereu prezentă la proteste. "De mică am fost spiritul corectitudinii și al dreptății pe pământul acesta. Mi-aduc aminte că le luam apărarea copiilor, și-n fața profesorilor și a altor copii. Am avut norocul să am parte de educație mișto. Tatăl meu m-a pus să învăț limbi străine, să citesc, tatăl meu m-a spus să învăț limbi străine, să citesc, mi-a dat să citesc Ziarul Financiar sau alte publicații de economie să mai știu ce se întâmplă în lumea asta. Corporatistă, am învățat o grămadă de lucruri despre organizare, fac change management (managementul schimbării) la mine la companie și comunicare. Întotdeauna am vrut să mă implic. Particip la protest de când cu Roșia Montană și am simți acum că e momentul să mă implic full time în schimbarea României", spunea Oana Anghelescu, pentru DCNews.

2. Evelina Morar este membră a organizației "Evoluţie în instituţie".

3. Cristian Mihai Dide este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți protestatari atât din Piața Victoriei, cât și din fața sediului central al PSD din București. De altfel, a primit cele mai multe amenzi în calitate de protestatar. Recent a venit cu un bidon de benzină la Guvern. A fost felul său de a protesta față de OUG privind amnistia și grațierea.

4. Tudor Cârstoiu a demisionat pentru a se implica în activități civice. Era specialist în marketing la o mare corporație. A făcut-o pentru că nu mai vrea să plece din Piața Victoriei. ”Am demisionat pentru că, în acest moment, suntem conduși de un grup infracțional organizat, iar rolul meu de cetățean vine înaintea rolului meu de angajat și contributor la bugetul român. Cei din firmă m-au încurajat și mi-au zis că este foarte bine ce fac, ținând cont că tot ce fac este pentru România. În acest moment, toate resursele mele trebuie să fie îndreptate pentru a opri acest grup infracțional organizat în a mai conduce țara. Practic, mi-am dat demisia pentru a merge într-un fel de război. Vreau o altă România, iar pentru acest lucru mă implic total în activism civic și politic. Voi face tot ce consider că este mai bine pentru țara noastră”, spunea Cârstoiu pentru DC News.

5. Sandu Matei este cunoscut pentru faptul că a fost implicat într-un scandal cu un vârstnic fiind acuzat că l-a lovit.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel