Protest Diaspora, 1 decembrie. Chirieac: Asta este explicația

Tot mai mult se vehiculează un protest al Diasporei de 1 decembrie. În mediul online s-a propagat ideea că va avea loc o manifestație de amploare, menită să dărâme Guvernul. Analistul Bogdan Chirieac a comentat această situație. 

Prezent în studioul România TV, analistul politic Bogdan Chirieac spune că pe internet a fost generată foarte multă violență fără nici un fel de repercusiune.

"Cred că orice om rațional din această tară dorește ca un 10 august să nu se repete pe 1 decembrie, de ziua Marii Uniri. Problema fundamentală este și în România, și în toate statele lumii civilizate. Există multă violență pe internet, există genocid, există crime, există linșaj practicat fără nicio repercusiune. Nu se întâmplă nimic. Ura asta, șivoaiele astea care dospesc în spațiul virtual coboară în stradă. Și aici, lumea se așteaptă să fie ca în spațiul virtual, poți linșa, poți lovi, fără să pățești nimic. Asta este explicația psihologică faptul că aceste mișcări nu au lider foarte bine definit. Același lucru s-a întâmplat și la Paris. Iar dacă aceste motoare ale urii vor continua să facă același lucru, probabil că, de 1 decembrie, vor fi manifestații împotriva Guvernului, care pot degenera, în funcție de reacția autorităților, în funcție de cei care vin în zonă", a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel