EXCLUSIV  PROTEST DACIA. Răsturnare de situație - cifrele zilei

Scutaru Cristina / 03 noi 2017 / 22:12 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Angajații de la uzina Dacia din Mioveni au anunțat că vor organiza un protest, nemulțumiți fiind de transferul taxelor de la angajator la angajat.

În acest context, DC News a lansat un sondaj cu întrebarea "Au dreptate angajații Dacia în scandalul transferului contribuţiilor de la angajator la angajat?". Cititorii noștri au răspuns astfel:

DA, au dreptate 49,92% (6074)


NU, nu au dreptate 50,07% (6092). Așadar, după cum puteți vedea, oamenii, într-o proporție destul de mare, nu le dau dreptate angajaților de la Dacia care sunt nemulţumiţi de propunerea transferului contribuţiilor de la angajator la angajat.

(w670)

[citeste si]

După ce în urmă cu o săptămână, 250 de sindicalişti de la uzina Dacia au protestat în faţa prefecturii Argeş, alte mii de muncitori li se vor alătura.

Manifestația programată marți, 7 noiembrie, va avea loc în fața Centrului Cultural al orașului Mioveni.

Toți angajații vor ieși în stradă, iar producția uzinei Dacia va fi oprită pentru cel puțin câteva ore. La ultimul protest de o asemenea amploare, activitatea a fost întreruptă pe parcursul întregii zile.

"Guvernul PSD și ALDE ne fură banii. Nimeni nu a mai îndrăznit să ia din banii muncitorilor", susțin angajații.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25