PROTEST cu GĂINI la ACL: Replica PSD, după incidentul cu găini de la sediul ACL

Purtătorul de cuvânt al social-democraților, Gabriela Firea, precizează, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul PSD, că partidul său nu are legătură cu s-a întâmplat marți în curtea sediului ACL. 

Protest inedit în curtea ACL-ului. Găini cu bileţele la gât împotriva lui Iohannis

"Suntem surprinsi ca purtatorul de cuvant al ACL face acuzatii la adresa noastra, fara sa prezinte nici macar o proba, afirmand ca PSD ar fi aruncat gaini in curtea ACL. Nu avem nicio legatura cu aceasta actiune, si astfel de victimizare au mai fost folosite in trecut, fara nicio dovada. Nu stiu cine a facut acest gest, nu il aprob – dar problema ramane: domnului Iohannis i-a fost frica de dezbaterile astea in tot acest timp.

Domnul Iohannis inca are timp – mai sunt trei invitatii din partea televiziunilor, la care poate sa participe. Domnul Ponta va fi in studiourile televiziunilor de stiri, asteptandu-l si pe Klaus Iohannis.

Despre acest gest, nu stim daca nu cumva chiar echipa de campanie a dlui Iohannis i-a inscenat acest eveniment, pe care ulterior l-au pus pe seama adversarilor politici.

Este regretabil ca dl Johannis apeleaza la astfel de strategii, pentru a distrage atentia de la fuga sa de la dezbaterea electorala.

Purtatorul de cuvant al ACL jigneste, asa cum a facut intreaga campanie, deoarece candidatul pe care il reprezinta este lipsit de substanta si anvergura politica. De altfel, si domnul Iohannis a renuntat la masca omului serios, si a inceput in ultima vreme sa jigneasca, la randul sau – si pe contracandidatul sau, dar mai ales, si cel mai grav, pe alegatorii care nu l-au votat pe domnia sa.

Mai sunt cateva zile, si cerem colegilor nostri din ACL sa dea dovada de mai multa decenta in modul in care isi formuleaza mesajele si acuzatiile", precizează documentul citat.

Un punct de vedere similar l-a avut și Florin Iordache, deputat PSD, care a precizat, pentru Mediafax, că partidul său "în niciun caz nu este implicat" în incidentul electoral care a avut loc la sediul ACL din Capitală, când mai multe găini, unele dintre ele moarte, și care aveau mesaje la gât au fost aruncate în curtea imobilului. Social-democratul crede că incidentul a fost provocat chiar de către reprezentanții ACL pentru a se "victimiza" în fața cetățenilor.

”În niciun caz, PSD nu este implicat într-o astfel de mizerie. Reprezentanții ACL și-au aruncat singuri găinile pentru a crea un element de presă, fiindu-le frică cu candidatul lor Klaus Iohannis, care de fiecare dată când iese spune numai bazaconii, vezi ultima lui declarație care vizează creșterea de pensii în 2015, fiind rupt de realitatea și de cerintele unui adevărat președinte. Ei, cei de la ACL, au creat un astfel de eveniment pentru a se victimiza în fața cetățenilor”, a declarat Florin Iordache, membru în Consiliul Național al PSD și președinte al Comisiei de muncă a Camerei Deputaților, pentru Mediafax.

Mai multe găini care aveau legate la gât bilețele cu mesaje au fost aruncate, marți, în curtea sediului ACL. Bilețele conțineau mesajele "Eu sunt Iohannis" și "Mi-e frică de dezbatere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel