Protest cu găini la ACL. Codrin Ștefănescu: Klaus Iohannis, abordare cumplită. Semn al delirului

Protestul cu găini din curtea ACL l-a scandalizat pe candidatul Klaus Iohannis care a precizat că este o amenințare cu moartea folosită de naziști. Reacția din PSD nu a întârziat să apară. 

"Știu că domnul Iohannis nu a avut niciodată simțul umorului. Știu că, pe zi ce trece, devine tot mai închistat, mai bolovănos în discurs, mai radical în exprimare și tot mai amenințător, asemeni șefului său de la Cotroceni. Ceea ce este deja de notorietate publică. Dar să-ți acuzi contracandidatul de nazism și amenințare cu moartea pentru inițiativa unor cetățeni, care nu au nicio legătură cu acesta, și care au găsit ca formă de protest "plantarea" unui lot de găini în curtea ACL, este o abordare personală cumplită, deosebit de primejdioasă și extremistă. Pe fond, absolut aberantă. Klaus Iohannis demonstrează că este în stare să pedepsească cu asprime absolut orice", a comentat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

"Delir"

El adaugă că dacă Klaus Iohannis va ajunge președinte, "va fi capabil să sancționeze cu radicalitate orice vorbă, orice opinie sau obiecție. Pentru că atât de înverșunat a devenit Iohannis, împreună cu echipa de pedeliști care îl susțin, încât nici găinile, de altfel drăgălașe, 'răsărite' în curtea ACL nu mai râd. Cu atât mai mult cu cât și purtătorul de cuvânt al ACL a anunțat că, pur și simplu, le dă la tăiere. Prin astfel de gesturi, Klaus Iohannis, arată cât de periculos este pentru România! Comportamentul său a început, efectiv, să sperie până și membrii staff-ului de campanie. Care, pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai șocați de personajul pe care doresc să-l facă președintele României! Chiar și pentru aceștia, ceea ce a declarat Iohannis este un semn clar al delirului de care este capabil cineva care vrea să ajungă numărul 1 în stat. Ceea ce este de neacceptat!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel