Protest Cotroceni. Cerva: Nu o să mă mai vedeți acolo până când...

protest
protest

În jur de 70 de oameni au protestat, duminică, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitând eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Codruța Cerva, susținătoare PSD, a explicat de ce nu a ieșit la protestul împotriva lui Klaus Iohannis care a avut loc duminică la Palatul Cotroceni.

”Azi a fost protest la Cotroceni. Am dat SHARE la eveniment, ca lumea sa știe. Dar io va spun doar atat: pe mine nu o să mă mai vedeți vreodată la proteste de genu' asta, pana când reprezentanții PSD nu o sa se implice și ei! Au fost cam aceleași persoane, + - alte persoane, adică în jur de 60, 70 ...! Am aflat ca organizatoarea nu a venit, iar protestul nu a fost autorizat...! Adică o mare vrăjeala ieftina!  Proteste de genu' asta, pe mine ma lasă rece și mai bine îmi vad de treaba mea. Dacă PSD-iștii sunt atât de lasi, eu de ce să-mi fac nervi aiurea...? Ok! Hai pa! Va pupa fata!”, a scris Codruța Cerva pe Facebook.

Protestatarii au scandat lozinci antiprezidenţiale, au purtat pancarte şi steaguri tricolore, iar înscrisurile care s-au putut citi pe tricouri sau pe alte materiale au fost următoarele: "Liviu, deţinut politic, libertate"; "Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim"; "Sunt alături de un om care a fost trimis în puşcărie"; "Jos statul paralel".

Unul dintre protestatari, Petruţ Petreschioiu, de profesie inginer, a declarat că a venit la manifestaţie pentru un om care "merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în ţara asta şi pentru oameni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel