Protest anti-PSD. Orban, în stradă. Cataramă: Decizie greșită!

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Astăzi are loc un nou protest în stradă, începând cu ora 19:00, protest anti-PSD.

Ludovic Orban le-a cerut liberalilor, potrivit România TV, să fie prezenți în stradă alături de societatea civilă. Într-o intervenție la România TV, Viorel Cataramă a anunțat că nu va fi prezent și a explicat de ce decizia este una greșită.

„Nu este vorba despre un miting al PNL ci un protest al străzii și societății civile, protest la care s-a hotărât ca unii din membrii PNL și din conducere să participe. 

Consider ca fraternizarea partidelor cu oamenii nemulțumiți din societatea civilă pentru a obține simpatie și voturi este un lucru greșit. Partidele au alte mijloace pentru a lupta împotriva PSD-ALDE iar strada are o singură posibilitate și anume protestele. Sunt două lucruri diferite. Din această cauză nu particip la acțiunea din aceasta seară.

Avem suficiente exemple din trecut în care politicieni care au încercat să coboare în rândul protestatarilor au avut parte de cuvinte nu neapărat frumoase. (...) Strada nu privește cu ochi buni implicarea partidelor în aceste evenimente”, a declarat Viorel Cataramă la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel