Protest anti-Băsescu în fața Parlamentului

Peste o sută de persoane protestează în fața Parlamentului  faţă de decizia CCR de invalidare a referendumul privind suspendarea lui Traian Băsescu. Luni după-amiază urma ca judecătorii Curții Constituționale să dea citire deciziei de invalidare a referendumului, astfel încât Traian Băsescu să revină la Cotroceni.

Protestatarii care se află în fața Parlamentului spun că îşi vor continua protestul până când Parlamentul va lua o decizie în privinţa referendumului şi sunt hotărâţi să meargă să protesteze chiar la Palatului Cotroceni.

Manifestanţii strigă lozinci împotriva lui Traian Băsescu şi a judecătorilor de la CCR, iar pe bannerele lor este scris: "Parlament eşti dator să ne scapi de dicatator", "Ruşine CCR, Jos dictatura" sau "Parlament fă-ţi datoria şi salvează România!".

 La faţa locului, se află jandarmi, dar şi negociatori care încearcă să-i convingă pe manifestanţi să renunţe, deoarece protestul lor este neautorizat.

 Protestul are loc în paralel cu plenul reunit al Parlamentului care s-a întrunit de la ora 15.00 pentru citirea deciziei CCR de invalidare a referendumului privind demiterea lui Traian Băsescu.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat, în jurul orelor 15,30, o amânare a începerii ședinței de plen cu o jumătate de oră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel