EXCLUSIV  PROTEST 5 noiembrie. PNL, greșeală FATALĂ. Muniție pentru PSD

Proteste
Proteste

Partidul Național Liberal a făcut o eroare imensă în ceea ce privește protestele care urmează să aibă loc duminică seară, 5 noiembrie, în Piața Victoriei, împotriva Guvernului Tudose.

PNL a greșit când i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă. De ce? Pentru că demonetizează protestele. Tocmai caracterul nepolitic al ieșirilor în stradă dădea greutate. PNL, amestecându-se în această chestiune dintr-o greșeală, va da PSD-ului muniție pentru a spune că este o manevră politică a liberalilor și a lui Klaus Iohannis.

Liderii PNL s-au gândit că dacă iese lumea în stradă vor spune: 'noi i-am trimis', dar pe de altă parte PSD poate să susțină că aceștia dau democrația, jocul din Parlament, pentru mișcările din stradă. Dacă simpatizanții și membrii sunt considerați atât de ignoranți încât să nu iasă singuri în stradă înseamnă că demersul de astăzi al conducerii partidului este o jignire pentru ei. PNL putea să dea alarma prin mijloace informale, din membru în membru, din filială în filială, nu dând comunicate de presă prin care să îndemne simpatizanții să iasă în stradă. Prin toate aceste lucruri, liberalii fac jocul PSD.

[citeste si]

Potrivit unui comunicat, "Partidul Național Liberal încurajează membrii și simpatizanții săi să participe la manifestările de protest împotriva actualei guvernări care dorește să subordoneze Justiția pentru închiderea dosarelor penale ale liderilor PSD – ALDE. Atacul la independența Justiției trebuie să înceteze!".

"Partidul Național Liberal avertizează că propunerile de modificare a legilor Justiției înaintate pentru adoptare în procedură de urgență în Parlament au un singur obiectiv major: întoarcerea Justiției în epoca Adrian Năstase – Rodica Stănoiu când începerea urmăririi penale sau închiderea unor dosare de cercetare penală se decidea în ședințele Partidului Social Democrat." transmite PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel