PROTEST 26 noiembrie. Tudor Chirilă dă strigarea

Tudor Chirilă îi cheamă în stradă pe oameni duminică, 26 noiembrie. Mișcarea se numește "STOP Legile Justiției! Nu scăpați!".

[citeste si]

"Astazi iesim in strada pentru ca e una din ultimele ocazii in care mai putem sa le aratam ca nu acceptam sa calce in picioare orice principiu. Iar principiul repartizarii echitabile a independentei institutiilor statului e vital. Nu poti avea Justitie cand ea se vrea subordonata guvernului si parlamentului.

Pe scurt, nu prea poti avea justitie cand ea e reglementata de HOTI iar ei nu tin cont de nicio consultare, cu nimeni. Zilele astea am vazut cum puterile institutiei prezidentiale se vor diminuate, am vazut cum independenta procurorilor se vrea limitata si e foarte probabil ca modificarile cu adevarat dramatice sa se intample pe repede inainte in plenul Parlamentului atunci cand noi nu vom mai putea decat sa privim. Pentru toate astea si in principiu pentru ca suntem satui de hoti iesim azi in strada", a zis Tudor Chirilă.

Duminică, la ora 18.00, oamenii sunt așteptați în Piața Victoriei, după care, la 19.30, vor pleca în marș către Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel