EXCLUSIV  Protest 10 august, violențe. Renate Weber, dezvăluiri de la Bruxelles: Știți care a fost șocul pentru ei?

Renate Weber, europarlamentar ALDE, într-un interviu pentru DC News, a vorbit despre cum s-au văzut violențele de la protestul din 10 august la Bruxelles.

Renate Weber a declarat că europarlamentarii europeni sunt bulversați după violențele din 10 august, ei fiind obișnuiți cu proteste pașnice. Mai mult, europarlamentarul român l-a acuzat pe Manfred Weber, liderul PPE că distorsionează realitatea pentru a-și ascunde propria trădare față de Ungaria.

„Au judecat foarte diferit (nr. - violențele din 10 august). În primul rând că au primit informații că a fost o demonstrație pașnică care a fost reprimată de jandarmi, ceea ce nu este adevărat, nu a fost partea pașnică a fost reprimată de jandarmi, dimpotrivă.

Pe de altă parte, pentru ei șocul cel mare știți care a fost? Nu aveau de unde să știe ei că vreme de un an și jumătate, cum venea cineva să strige ”jos PSD”, ocupa Piața Victoriei. Dacă noi voiam să avem acest interviu în Piața Victoriei, nu puteam să-l avem, dar dacă strigam ”jos PSD” vă garantez că ne lăsau în pace. E o logică strâmbă inclusiv în atitudinea autorităților române”, a declarat Renate Weber.

Trădarea lui Manfred Weber

„Cei de la Bruxelles au fost obișnuiți și fascinați de demonstrațiile de la începutul lui 2017: multă lume, pașnică, telefoane. Pentru ei a fost o demonstrație pașnico-romantică. De la acel romantism să ajungi la folosirea gazelor, tunurilor de apă și violenței, e o discrepanță totală.

Bulversați fiind nu mai știu ce să creadă. Manfred Weber, pentru a-și ascunde propria trădare față de Ungaria, el a fost susținătorul extraordinar al Ungariei, dar pentru a ascunde această trădare a dat la schimb România pe Ungaria. A venit și a spus în plenul parlamentului în dezbaterea pe Ungaria: ”inadmisibilele acțiuni ale jandarmilor care s-au manifestat cu violență împotriva unor protestatari care au vrut să arate susținerea luptei anti-corupție”. Poftim? Noi din ce țară suntem și din ce realitatea facem parte?”, a mai adăugat europarlamentarul român.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel