Protest 10 august. Pauliuc (PNL): Firea ar trebui să susțină înființarea comisiei!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Nicoleta Pauliuc, senator PNL, este de părere că Gabriela Firea ar trebui să susțină înființarea comisiei parlamentare de anchetă a violențelor din 10 august.

”Doamnea Firea, vreți să demonstrați că vă pasă de bucureșteni și de imaginea României la Bruxelles? Dacă vă pasă cu adevărat, susțineți propunerea PNL de înființare a comisiei parlamentare de anchetă pentru violenţele de la protestul din 10 august!

Gabriela Firea ar putea dovedi că la Neptun nu a aruncat vorbe în vânt dacă ar convoca o şedinţă a Biroului Politic al Organizaţiei Municipale a PSD Bucureşti, în care să supună la vot solicitarea ca parlamentarii PSD din Capitală să voteze în favoarea înființării comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea incidentelor violente produse în timpul desfășurării mitingului diasporei.

Comisia de anchetă ar putea aduna mărturiile tuturor părților implicate și ar putea oferi o imagine de ansamblu a celor petrecute pe timpul protestelor antiguvernamentale din acea seară. Ar lămuri implicarea Prefectului Capitalei, a ministrului afacerilor interne, a lui Liviu Dragnea și a altor decidenți politici.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, are șansa să demonstreze că este interesată de aflarea adevărului, nu de intrigi mărunte de partid. Altfel, declarațiile de la Neptun ale primarului general al Capitalei vor rămâne doar exprimarea unor frustrări legate de faptul că Daddy a pus-o la colț pentru că vorbește neîntrebată”, a zis Nicoleta Pauliuc, senator PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel