Protest 10 august. Pauliuc (PNL): Firea ar trebui să susțină înființarea comisiei!

Scutaru Cristina / 03 sep 2018 / 20:01 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Nicoleta Pauliuc, senator PNL, este de părere că Gabriela Firea ar trebui să susțină înființarea comisiei parlamentare de anchetă a violențelor din 10 august.

”Doamnea Firea, vreți să demonstrați că vă pasă de bucureșteni și de imaginea României la Bruxelles? Dacă vă pasă cu adevărat, susțineți propunerea PNL de înființare a comisiei parlamentare de anchetă pentru violenţele de la protestul din 10 august!

Gabriela Firea ar putea dovedi că la Neptun nu a aruncat vorbe în vânt dacă ar convoca o şedinţă a Biroului Politic al Organizaţiei Municipale a PSD Bucureşti, în care să supună la vot solicitarea ca parlamentarii PSD din Capitală să voteze în favoarea înființării comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea incidentelor violente produse în timpul desfășurării mitingului diasporei.

Comisia de anchetă ar putea aduna mărturiile tuturor părților implicate și ar putea oferi o imagine de ansamblu a celor petrecute pe timpul protestelor antiguvernamentale din acea seară. Ar lămuri implicarea Prefectului Capitalei, a ministrului afacerilor interne, a lui Liviu Dragnea și a altor decidenți politici.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, are șansa să demonstreze că este interesată de aflarea adevărului, nu de intrigi mărunte de partid. Altfel, declarațiile de la Neptun ale primarului general al Capitalei vor rămâne doar exprimarea unor frustrări legate de faptul că Daddy a pus-o la colț pentru că vorbește neîntrebată”, a zis Nicoleta Pauliuc, senator PNL.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25