EXCLUSIV  Protest 10 august. Orban, precizare despre membrii PNL care vin la miting

Bogdan Cotigă / 09 aug 2018 / 18:57 Salveaza PDF Comentarii
Ludovic Orban
Descriere foto: Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru DC News că nu poate estima exact câți membri PNL vor participa la miting dar că are informații că vor veni în număr mare atât din diaspora cât și din țară. 

Liderul PNL ne-a spus că îi este greu să facă o estimare exactă a membrilor PNL care vor participa vineri la miting. "Vor veni membrii organizațiilor din diaspora.

O serie de organizații din țară, de asemenea, m-au anunțat că vor participa cu mulți membri. Nu am făcut însă o mobilizare ca la un miting de partid, dar vă pot spune că vor fi destul de mulți membri la acest miting", a declatat Orban pentru DC News. 

Anterior, Ludovic Orban a declarat că încurajează pe membrii partidului să se alăture protestului. "Am încurajat prezenţa oricărui membru al PNL, în special din Diaspora, care este prezent în Bucureşti. De asemenea, şi colegii mei care vor să participe, simpatizanţii PNL. Fiind vorba de un miting anti-PSD am încurajat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la acest miting", spunea Orban la începutul acestei săptămâni.  Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24