Protest 10 august. Liviu Pop: Iohannis să-și ceară scuze

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop spune că președintele Klaus Iohannis ar trebui să-și ceară scuze pentru criticile aduse Jandarmeriei, în urma intervenției de aseară. 

„N-am înțeles pe acei cetățeni care au bruscat jandarmii în plină stradă. Nu l-am înțeles nici pe președintele statului, care și-a permis să iasă cu mesaje împotriva jandarmeriei și nu l-am înțeles nici pe domnul președinte al partidului de opoziție pe care l-am auzit acum câteva secunde (Ludovic Orban – liderul PNL, n.r.) că ei or să dea asistență juridică. Poate îi dă și jandarmei de 20 de ani care a fost bruscată. Păcat că membrii PNL și USR care au fost în Piață au uzat la forță împotriva jandarmilor.", a declarat Liviu Pop.

„Eu am văzut câteva acțiuni ale protestatarilor împotriva jandarmilor. Organizatorii mitingului, membrii PNL și USR, conducerea partidelor care au spus că vor participa membrii lor în piața...sunt direct responsabili de această acțiune a protestatarilor violenți", a adăugat Liviu Pop. 

"Cine se aseamănă se adună," a mai adăugat Pop, care a precizat că se așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să își ceară scuze pentru criticile la adresa Jandarmeriei și apoi să-și dea demisia.

Vezi și Mesaje șocante: "Dați foc la tot ce prindeți. Nu vă lasați"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel