EXCLUSIV  Protest 10 august. Dan Barna, anunț privind manifestația din Piața Victoriei

Bogdan Cotigă / 09 aug 2018 / 17:47 Salveaza PDF Comentarii
Dan Barna, USR
Descriere foto: Dan Barna, USR

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, pentru Dc News, că partidul pe care îl conduce va participa la miting doar pentru a strânge semnături pentru campania "Fără penali'. 

Barna a spus că nu a invitat membrii USR să participe la protest decât în măsura în care vor strânge semnături, aceștia fiind îmbrăcați în celebrele tricouri albe inscripționate.

Liderul USR a declarat că va fi prezent la miting tot pentru această acțiune.

"Așa cum am participat și la Untold, și la alte evenimente vom participa și la acest miting să strângem semnături pentru inițiativa "Fără penali în funcții publice". Voi participa și eu la acest miting alături de colegii mei și vom strânge semnături pentru ca și românii din diaspora să aibă ocazia să participe la această inițiativă”, a zis Dan Barna pentru DC News.

"Respectăm opiniile cetățenilor, dar venim pentru semnături"

La întrebarea dacă USR a lansat vreo invitație către membrii USR să susțină demersul diasporei prin a veni și manifesta la protest, Barna a declarat: "Strângem semnături. Este modalitatea noastră de a participa la acest protest. Respectăm opiniile cetățenilor, dar noi, ca partid suntem acolo doar să strângem semnături pentru "Fără penali în funcții publice".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26