Protest 10 august. Cuțit găsit asupra unui protestatar. Bărbatul, dus la poliție

Un cuțit a fost găsit, sâmbătă, asupra unui protestatar din Piața Victoriei, bărbatul fiind audiat, la ora transmiterii știrii, la secția de poliție, a anunțat Georgian Enache, reprezentantul Jandarmeriei Române.

UPDATE - Un cuțit a fost găsit, sâmbătă, asupra unui protestatar în vârstă de 29 de ani din Piața Victoriei, bărbatul fiind audiat, la ora transmiterii știrii, la secția de poliție, a anunțat Georgian Enache, reprezentantul Jandarmeriei Române.

Astfel, la intersecția străzii Doctor Felix cu Bulevardul Nicolae Titulescu a fost prins, la control în filtru, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cu un cuțit, tip briceag. El a fost dus pentru audieri la Secția 5 de Poliție.

"Aceste filtre vor fi menținute, în acese filtre nu sunt controlate toate persoanele, ci în special cele care au bagaje voluminoase. Deci nu toate persoanele care intră în Piață sunt controlate. Filtrele sunt făcute pentru a preveni introducerea de obiecte și materiale care ar putea deveni un pericol", a declarat Georgian Enache.

Știrea inițială:

Reprezentantul Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a declarat, sâmbătă, că un cuțit a fost descoperit asupra unui protestatar la un filtru în Piața Victoriei, bărbatul fiind audiat la secția de poliție.

"Aceste filtre vor fi menținute, în acese filtre nu sunt controlate toate persoanele, ci în special cele care au bagaje voluminoase. Deci nu toate persoanele care intră în Piață sunt controlate. Filtrele sunt făcute pentru a preveni introducerea de obiecte și materiale care ar putea deveni un pericol", a declarat Georgian Enache, potrivit Mediafax.

Câteva sute de persoane protestează, la ora transmiterii știrii, în Piața Victoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel