EXCLUSIV  PROTEST 10 august 2019. Dide, întrebat împotriva cui va striga în Piața Victoriei dacă Dragnea e închis

Anca Murgoci / 09 aug 2019 / 17:20 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Descriere foto: Liviu Dragnea

La protestul din 10 august 2018, oamenii strigau: Jos Liviu Dragnea! Acum Liviu Dragnea este la închisoare, așadar împotriva cui vor striga persoanele din stradă sâmbătă, 10 august 2019?

Cristian Mihai Dide, cel mai activ protestatar, a fost întrebat de DC News ”Cine e noul Liviu Dragnea în materie de protest? Adică împotriva cui va striga mâine din moment ce inamicul numărul 1 a fost înlăturat?”. Răspunsul său a fost scurt și la obiect: ”Mu#e PSD”.

Amintim că protestatarul plecase "o lună în vacanță cu echipa de la Adoptă o Casă la Roşia Montană" pentru restaurarea patrimoniului. A lăsat o vreme PSD și a început să presteze muncă la greu. El a fost singurul protestatar care a făcut orice a putut să dispară Dragnea și pentru acest lucru e cel mai apreciat #rezist. Acum s-a întors pentru protestul de sâmbătă, 10 august 2019, din Piața Victoriei.

Violențe la mitingul de pe 10 august? Dide: Ar face o mare greșeală!

 

”De data aceasta, eu nu mă aștept la manifestații violente", a spus Dide într-un interviu pentru DC News, adăugând: ”Consider că ar face o mare greșeală să se întâmple același lucru ca anul trecut. Ținând cont de proiectul meu de dizolvare a Jandarmeriei, mi-ar face un mare bine să fie la fel ca în 2018. Astfel, și-ar da arama pe față și ar arăta incompetența care zace în această instituție".

”Dar, repet, nu mă aștept la astfel de acțiuni", a subliniat acesta.

 

Protest la un an de la evenimentul din 10 august 2018

 

Mitingul are loc la un an distanţă faţă de manifestările violente din Piaţa Victoriei. Atunci, forţele de ordine au fost acuzate că au intervenit abuziv, fiind deschis ulterior un doar penal care vizează aceste fapte. Totodată, procurorii anchetează şi modul în care au reacţionat protestatarii, unii fiind acuzaţi de ultraj.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26