Protest 10 august. Chirieac: Dacian Cioloş ar putea confisca mitingul diasporei

Protest
Protest

Analistul politic Bogdan Chirieac a arătat cum un anume personaj politic ar putea "confisca" protestul diasporei din data de 10 august.

Dacian Cioloş ar putea fi cel care va "confisca" protestul diasporei de vineri, 10 august. Afirmaţia a fost făcută de către analistul politic Bogdan Chirieac, în cadrul unei intervenţii la Antena 3. 

"Eu cred că domnul Cioloş va confisca acest miting, pentru că domnia sa este candidatul cel mai bine plasat pentru prezidenţialele de anul viitor dinspre partea  anti-PSD, căci nu se poate vorbi de dreapta în România, ci de o zonă anti-PSD. Vă spun mereu, principalul contracandidat la domnului Iohannis nu este reprezentantul PSD ci domnul Cioloş. Şi se duc în această zonă violentă, agresivă, extremistă, pe care o vom vedea la lucru mâine. […]

"Preşedintele Iohannis era foarte greu de înfrânt"

Există riscul de a fi fluierat, dar s-ar putea ca poporul muncitor, adunat în Piaţa Victoriei, să-i ceară domnului Cioloş să salveze România. […] Câtă vreme domnul Iohannis s-a poziţionat în mod absurd, o persoană cu potenţialul său, cu ce putea să însemne pentru România, s-a poziţionat exact în zona violentă-agresivă-fascistă din haştag, sigur că îl bate foarte uşor Cioloş.

Cred că preşedintele Iohannis a fost adus în această zonă de oameni din jurul său tocmai pentru ca domnul Cioloş să-l poată depăşi. Alminteri era foarte greu de înfrânt preşedintele Iohannis. Mitingul acesta e o bună bază de lansare pentru domnul Cioloş", apreciază Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel