EXCLUSIV  Protest 1 decembrie. Senatorul Radu Mihail (USR), precizare despre românii din diaspora

 România
România

Senatorul USR de diaspora Radu Mihail a vorbit, într-un interviu acordat DCNews, și despre protestul care este anunţat în România pentru data de 1 decembrie 2018. 

Întrebat dacă vin românii acasă pentru a protesta, Radu Mihail a spus: „Îmi e greu să fac o evaluare pentru că m-am înșelat în vară. Multă vreme am considerat că protestul din 10 august este o glumă. Și a luat amploarea pe care am văzut-o".

Senatorul USR de diaspora Radu Mihail a amintit că la protestul din data de 10 august „au fost foarte mulți oameni din diaspora". Momentan, referindu-se la protestul anunțat pentru 1 decembrie, a spus că încă nu are informații pentru a-și da seama „dacă va fi o mare prezență a diasporei sau nu".

Protestul, anunțat pe Facebook

„De 1 Decembrie, noi credem că există un singur mod în care putem sărbători şi onora România şi Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde îşi dorea să fie şi acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleaşi pe care le preţuim şi azi: domnia legii, democraţia, solidaritatea şi libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracţional care a ajuns la conducerea ei şi vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piaţa Victoriei să strigăm două lucruri: La mulţi ani, România! şi Demisia!”, se precizează în mediul online.

Video

Declarațiile complete, în interviul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel