Prosteste 10 august, violențe. Ciutacu, întrebări-cheie: Pentru ce? E noaptea minții!

Darius Muresan / 10 aug 2018 / 21:35 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat violențele de la protestul împotriva Coaliției PSD.

„Dat fiind și întunericul e aproape de noaptea minții. S-a proclamat un miting al diasporei care e dominat de baștinași de la București combinat cu galeriile de fotbal care aruncă cu fecale și se bat cu jandarmii.

Nu am înțeles care e revendicarea, cu excepția faptului ca să moară Dragnea în chinuri și să plece PSD de la guvernare. 

Eu zic că putem proclama dictatura în seara asta dacă președintele României capată drepturi supreme. De ce ne-am mai forțat să-l împușcăm pe Ceaușescu dacă ne lovește dorul de tătuc?”

Revoluție, pentru ce?

„Am făcut o Revoluție ca în țara românească să se reinstaureze democrația, să se voteze democratic, Parlamentul să fie instituția supremă legiuitoare. Totul pentru ca peste 30 de ani de zile să facem o demonstrație că avem nevoie din nou de deictatură.

Ce rămâne după mitingul acesta nu e atitudinea oamenilor pașnici. E o nebunie să mergi cu copilul în aceste condiții. 

La noi se presupune că toti cei care au venit în concediu în România preferă să își irosească 2-3 zile pentru o iluzorie idee de o demisie a doamnei Dăncilă și plecarea lui Dragnea pe muntele Ahtos. Sunt sceptic și nu cred în spontaneitate.

(...)

E protest împotriva salariilor din sistemul bugetar? Împotriva pensiilor? Că spune Dăncilă prostii printr-o capitală din Europa, contează puțin spre deloc”, a declarat Victor Ciutacu la România TV. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22