PROPUNERI MINIȘTRI. Tăriceanu: Este foarte complicat acum

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, după ședința coaliției, că propunerile făcute de PSD pentru posturile de miniştri sunt foarte bune şi reprezintă o soluţie de rezolvare a problemei. 

”Am avut o şedinţă a coaliţiei de guvernare şi este foarte complicat acum, nu pot să vă satisfac curiozitatea. Vă spun că am discutat cu colegii noştri despre numirile care vor fi făcute. Având în vedere că PSD urmează să aibă Comitetul Executiv, trebuie să aşteptaţi decizia politică a lor şi a prim-ministrului pentru a afla numele. Propunerile care ne-au fost prezentate, colegului meu, Daniel Constantin, şi mie, ni s-au părut nişte propuneri foarte bune şi am continuat discuţia şi cu alte subiecte legate de colaborarea noastră”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

El a adăugat: ”Dacă vă aduceţi aminte şi ministrul demisionat Florin Jianu nu era ministru cu carnet de partid. Cred că, în acest moment - sigur, rămân la convingerea mea că un Guvern politic trebuie să aibă în exclusivitate miniştri politici - soluţia pe care a propus-o PSD mi se pare o bună rezolvare a problemei, având în vedere şi tensiunile care au dominat spaţiul public, criza politică pe care am traversat-o. Cred că este o alegere foarte bună”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel