Propunerea privind insolvenţa persoanelor fizice va intra în dezbatere parlamentară

Crişan Andreescu / 18 Martie 2014 / 15:43 Salveaza PDF Comentarii

Deputatul PSD, Ana Birchall, a anunțat că propunerea legislativă privind insolvenţa persoanelor fizice va intra în dezbatere parlamentară începând de săptămâna viitoare.

 „Românii care au credite şi rate la bănci sau datorii la diverşi creditori, trebuie să beneficieze de un cadru procedural simplu şi clar care să protejeze persoanele fizice de situaţia în care, sufocaţi de cumulul de datorii pe care trebuie să le ramburseze, ajung în imposibilitate de plată", a declarat Ana Birchall.

„Proiectul pe care îl propunem are la bază principii şi modele care sunt aplicate în principalele jurisdicții continentale cu scopul de a oferi o şansă debitorilor de bună credinţă, persoane fizice, pentru achitarea datoriilor în baza unui plan de rambursare", a subliniat deputatul PSD.

„Propunerea legislativă se află acum la colegele şi colegii din grupul PSD din Camera Deputaţilor, pentru a fi semnată şi asumată. Am încredere că această propunere, importantă pentru milioane de români cu datorii şi credite, va intra în procedură parlamentară de dezbatere şi adoptare în procedură de urgenţă", a conchis într-un comunicat deputatul PSD Ana Birchall.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23