Propunerea lui Băsescu pentru şefia Guvernului ar putea fi Cristian Popa de la BNR

Popa Cristian
Popa Cristian

Viceguvernatorul BNR Cristian Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier pe care şeful statului o va invoca la întâlnirea cu parlamentarii PDL de marţi după-amiază, cărora le va cere sprijinul pentru un prim-ministru independent, dar cu un Cabinet politic, susţin surse din partid.

Sursele citate au declarat că preşedintele Traian Băsescu ar urma să le ceară parlamentarilor PDL, cu care se va întâlni, marţi, la ora 16.00, susţinere pentru desemnarea unui premier independent, informează Mediafax.

Varianta pe care şeful statului ar urma să o propună democrat-liberalilor este aceea ca Emil Boc să rămână la şefia PDL, iar funcţia de premier să fie preluată de un independent cu un Cabinet politic.

Şeful statului s-a aflat, luni după-amiază la BNR, ceea ce a determinat speculaţii legate de o propunere adresată lui Mugur Isărescu de a prelua postul de premier. Alte nume vehiculate au fost cel al lui Mihai Tănăsescu şi cel al lui Călin Georgescu.

În cursul dimineţii de marţi, a circulat şi varianta în care premierul Emil Boc rămânea în funcţie, însă cu un Guvern remaniat.

În toamna anului 2009, Cristian Popa a fost susţinut de PDL pentru actualul mandat de membru în CA şi viceguvernator BNR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel