Promoție Tefal în lanțul Carrefour. Reduceri duble pentru puncte

O campanie promoțională "Tefal Vintage Edition" se derulează în perioada 17 martie - 25 mai 2016 în hipermarketurile și supermarketurile Carrefour.

"Cei care iubesc moda vintage au acum posibilitatea să-și utileze bucătăria cu tigăile decorative din gama Tefal Vintage în ediție limitată, inspirată de stilul anilor '50. Promoția pe care o desfășurăm alături de Carrefour este dublu câștigătoare. Bonurile pot fi înscrise și în campania națională Fabrica de Clătite, astfel încât fidelitatea clienților va fi de două ori răsplătită", a spus Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB.

"În acest an, Carrefour susține Tefal să-și povestească istoria, reconfirmând că este un simbol al inovaţiei în domeniu. Prin această promoție anticipăm nevoile consumatorilor și ne dorim să fim alături de clienții noștri pentru a-i ajuta să transforme gătitul într-o activitate simplă şi plăcută în familie", a declarat Andreea Mihai, Marketing Director la Carrefour România.

Cum se obțin reducerile

Prin parteneriatul cu Tefal, Carrefour îşi recompensează clienții cu reduceri de 60%, urmând mecanismul alăturat:

● La fiecare 10 de lei cheltuiţi în hipermarketurile Carrefour sau în magazinele Market, pentru orice tip de produs, primeşti 1 PUNCT.
● Pentru a beneficia de 60% reducere la un produs din gama Tefal Vintage este de ajuns să prezinți 6 puncte colectate.
● Punctele se acordă în perioada 17 martie – 11 mai 2016.
● Punctele strânse se pot folosi atât în perioada campaniei, cât şi până la data de 25 mai 2016.

Tefal rezistă la 8000 de cicluri de gătire

Tefal Vintage face parte din gama Tefal Enamel Graphics, reprezentând un produs funcțional, completat de un design unic și elemente decorative, răspunde nevoilor pasionaților de preparate culinare. De asemenea, noul înveliş antiaderent PowerGlide este îmbunătăţit cu particule minerale, pentru o desprindere uşoară. Acesta rezistă până la 8.000 de cicluri de gătire, având durabilitate sporită la căldură şi zgârieturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel