Promisiunea lui Cîțu privind spitalele: „ÎNCEPEM!” A primit aplauze

Premierul Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Premierul Florin Cîțu / Foto: gov.ro

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre spitale la dezbaterea organizată de Consiliul Județean Vrancea cu reprezentanții structurilor asociative ale UAT-urilor.

Premierul Florin Cîțu a făcut o promisiune privind spitalele, sâmbătă dimineață, la dezbaterea organizată de Consiliul Județean Vrancea cu reprezentanții structurilor asociative ale UAT-urilor.

Florin Cîțu a declarat că „Cel mai important lucru și sigur va rămâne eticheta, ștampila, emblema acestui Guvern: Dorim să construim spitale noi!”.

„Nimeni nu a mai făcut acest lucru în 30 de ani. E momentul să facem!”, a adăugat premierul. 

De asemenea, premierul Florin Cîțu a precizat că „sunt în România spitale care pot fi finalizate până în 2026. Asta este singura condiție pe care trebuie să o îndeplinim: spitalele să poată fi finalizate până în 2026.”

Florin Cîțu le-a solicitat celor care au „proiecte de spitale noi în comunitățile lor, ce pot fi finalizate până în 2026”, să se implice în includerea acestora în Planul de reconstrucție și reziliență.

„Este foarte important pentru că vrem să băgăm bani în Sănătate, spitalele noi trebuie să se construiască și începem cu acest program. Sunt mai multe lucruri, vom discuta despre ele, dar vreau ca după această Guvernare să rămână o construcție de spitale noi. E important să înceapă acum și la Focșani!”, a continuat Cîțu. 

După această afirmație, premierul a primit aplauze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel