Proiectul PSD pentru București. Viziunea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, președintele PSD, are un proiect măreț pentru București. El nu vrea o mână de primari, ci un Guvern local. 

"Ideea noastră nu e să prezentăm o mână de candidaţi şi să avem o mână de primari, ci practic un guvern local care să gestioneze Bucureştiul care reprezintă cea mai mare localitate din ţară - sunt peste două milioane de români care trăiesc aici, un oraş care poate deveni printre cele mai frumoase capitale europene, are potenţial, e un oraş frumos. Bucureştiul poate deveni un oraş verde şi curat, un oraş cu care să ne mândrim cu toţii. Va fi, practic, o guvernare locală, va fi un contract social semnat atât de către Gabi Firea, cât şi de fiecare candidat al nostru, care va cuprinde proiectele pentru Bucureşti cu termene foarte clare de realizare pe fiecare an de mandat, cu riscul pentru fiecare dintre ei ca, în cazul în care aceste angajamente nu vor fi respectate, după fiecare an, celor pe care i-am propus să le cerem demisia. Sper şi cred că nu vom ajunge acolo", a declarat preşedintele PSD, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că s-au realizat o serie de sondaje de către PSD, care nu s-a dorit însă să fie date publicităţii, şi a anunţat că în perioada următoare va fi prezentată 'echipa completă' pentru Bucureşti.

"Bucureştiul nu mai are răbdare, bucureştenii nu mai au răbdare"

"Începând din luna noiembrie a anului trecut, am realizat cercetări sociologice pe care nu am dorit să le facem publice. Unele dintre ele au ieşit trunchiat pe surse, dar analizele pe care noi le-am făcut şi am făcut cam câte două în fiecare lună ne-au condus către această decizie finală privind desemnarea acestor candidaţi pentru fiecare din cele cinci sectoare ale Capitalei şi pe sectorul 2 cu domnul Onţanu. Pe noi ne interesează, dincolo de faptul că avem o propunere în care noi credem foarte mult - propunerea pentru Primăria Capitalei, o femeie foarte cunoscută, foarte pricepută şi cu viziune şi cu deschidere, viziune în primul rând pentru dezvoltare şi abordare strategică, ne interesează şi vom prezenta în perioada următoare echipa completă pentru Bucureşti, dincolo de candidaţi, cei care îi vor susţine. Şi nu-i vor susţine numai într-un mod declarativ, ci efectiv pentru a realiza un proiect de guvernare locală. Bucureştiul nu mai are răbdare, bucureştenii nu mai au răbdare, nu cred că trebuie să mai pierdem încă un număr de ani până când o echipă care vine la primărie înţelege ce se întâmplă şi ce ar trebui făcut pentru acest municipiu", a detaliat Liviu Dragnea.

Negoiță, cel mai bun primar de sector

Întrebat de ce a lipsit de la CExN al PSD primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Dragnea a spus că acesta "a fost învoit", fiind plecat într-o deplasare externă care era programată mai demult. "Sincer vorbind, candidatura sa nu e o surpriză. Părerea mea este că e cel mai bun primar de sector", a adăugat preşedintele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel