Proiectul Pontul zilei - unde găsești zilnic cel mai bun pronostic?

Apetitul dezvoltat al românilor pentru pariuri sportive a generat creșteri spectaculoase în piața autohtonă de pariuri a ultimilor ani. Dacă până în urmă cu un deceniu majoritatea pasionaților de jocuri de noroc se limitau la jocurile de loterie, astăzi românii se dau în vânt după pariuri pe fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi.

Numărul mare de pasionați de adrenalină se întreabă zilnic unde pot găsi cel mai bun pronostic, fapt pentru care, specialiștii din cadrul echipei PariuriX.com au lansat proiectul Pontul zilei.

Unde găsești zilnic cel mai bun pronostic?

Deși poate că nu mai este ceva nou, pontul zilei la pariuri online de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România are un mare atu în fața celorlalte surse, și anume: transparența. Asta pe lângă faptul că printre numeroșii tipsteri de pe site se regăsesc jurnaliști și comentatorii sportivi cu renume, foști campioni din diverse sporturi și pariori cu ștate vechi, cum ar fi fostul câștigătorul al Cupei Campionilor Helmuth Duckadam, fostul multiplu campion național de raliuri Vali Porcișteanu, comentatorii sportivi Dan Ștefănescu și Ionuț Angheluță, jurnaliștii sportivi Florin Caramavrov, Răzvan Codorean și Marius Huțu și așa mai departe.

Printre specialiștii care furnizează analize și ponturi pe site îl remarcăm și pe Cădar Marius, însuși fondatorul comunității PariuriX.com, care este în același timp primul autor al unei cărți dedicate pariurilor sportive care se tipărește în România și un parior extrem de apreciat, care se bucură de o experiență de peste 15 ani în domeniu.

1.64 este cota medie a ponturilor oferite până în acest moment în 2017, în cadrul secțiunii Pontul zilei de pe PariuriX.com, acolo unde se publică pronosticurile estimate ca având cele mai mari șanse de reușită.

Cum poți profita de pe urma pronosticurilor?

Evidența acestor pronosticuri poate fi văzută în timp real în secțiunea aferentă a site-ului. Pariorii care vor însă să-și maximizeze câștigurile pe termen lung pot aplica diverse strategii de money management, care să se adapteze la bugetul lor și în același timp să le permită o marjă suficient de mare de risc. În general, sistemele de pariuri progresive, deși sunt mai riscante, pot genera profituri mult mai mari decât cele liniare.

Cu toate acestea, specialiștii le recomandă pariorilor să folosească analizele prezentate pentru a învăța cum trebuie analizate partidele și nu pentru a copia ponturile orbește. Fiecare parior trebuie să treacă informațiile deținute prin propriul filtru și să joace numai ponturile de care este convins, într-o manieră responsabilă și calculată. Analizele specialiștilor pot fi folosite și pentru a extrage informații, care alături de o bază statistică pot ajuta la stabilirea unor pronosticuri eficiente.

Sfaturi pentru sporirea câștigurilor

Specialiștii îi încurajează pe toți pasionații de pariuri să se înregistreze la casele de pariuri online recomandate pe PariuriX.com. La pariuri online se găsește o varietate mare de tipuri de pariuri și cote, nu se plătesc taxe nici la depunerea biletelor și nici atunci când se câștigă un pariu. Impozitul la pariuri online este extrem de avantajos pentru jucători, întrucât se taxează numai retragerile, în mod individual, care pot fi manipulate astfel încât să nu se plătească niciodată mai mult de 1% impozit din sumele retrase.

Nu uita ca după ce te înregistrezi la agențiile recomandate de specialiști să le furnizezi operatorilor și documentele solicitate pentru verificarea contului. Procedura este impusă de ONJN, iar operatorii garantează prin lege confidențialitatea datelor tale, așa că nu ai de ce să-ți faci griji în acest sens. Dacă nu respecți procedura, conturile tale vor trebuie să fie închise după 30 de zile de la înregistrare, așa că nu lăsa asta pe ultimul moment!

În plus, jucând la pariuri online ai posibilitatea de a paria de oriunde și la orice oră, cu condiția să ai un telefon, o tabletă sau un computer conectat la internet. De asemenea, pariind pe internet vei putea să-ți închizi pariurile înainte ca meciurile să se încheie sau chiar înainte de începerea unor partide de pe bilet, prin intermediul funcției Cash Out. Practic, poți să-ți asiguri un câștig înainte de termen sau să reduci din pierderi, în momentele în care observi că partidele nu decurg în favoarea ta.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre operatorii licențiați în România la ONJN consultă recenziile detaliate de pe site-ul PariuriX.com, dar și forumul de discuții, acolo unde pariorii au discutat despre problemele, ofertele și facilitățile fiecărui operator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel