EXCLUSIV  Proiectul lui Adrian Vigheciu pentru cartierul Cotroceni: Va fi o zonă fanion a Capitalei / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Adrian Vigheciu, candidat PSD la Primăria Sectorului 5, a vorbit despre viziunea pe care o are pentru cartierul Cotroceni.

Într-un interviu exclusiv la DC News, la emisiunea DC Votez, Adrian Vigheciu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 5, și-a expus viziunea pentru cartierul Cotroceni din Capitală.

„Întotdeauna, cartierul Cotroceni a fost văduvit doar pentru că s-a considerat că oamenii de acolo au opinii proprii. Ăsta e adevărul. Eu îmi doresc foarte mult să fac o zonă fanion a Bucureștiului din cartierul Cotroceni, o zonă care în perioada de weekend să fie strict o zonă de promenadă și fără posibilitatea ca non-riveranii să intre cu mașinile. Vreau să fie o zonă în care oamenii să poată veni cu copiii să-i plimbe, să poată bea o cafea sau un ceai și să fie un cartier verde al Capitalei“, a spus Adrian Vigheciu.

„Acum, zona este nesistematizată, nemarcată, iar pe trotuarele căreia ne rupem picioarele. Din păcate, cauza acestui eșec a fost gândirea îngustă a primarilor din sector, care au abandonat cartierul Cotroceni“, a mai precizat, la DC Votez, Adrian Vigheciu.

VEZI ȘI        -        Candidatul care a ieșit cu vaca la păscut în centrul Capitalei - FOTO

De ce arată deplorabil cartierul Cotroceni

„Lucrurile arată dezastruos într-unul dintre cele mai frumoase cartiere ale Bucureștiului. După ce că nu avem spațiu verde nici măcar în media Bucureștiului în Sectorul 5, acesta este și văduvit de locuri de recreere.

Tehnic, aproximativ 1/3 din Sectorul 5 nu este administrat de Consiliul Local Sector 5. În trecut, un fost primar al sectorului a preferat să dea în administrare către Primăria Capitalei zone întregi din sector, crezând că degrevează bugetul.

În realitate, Primăria Capitalei are probleme majore în parcuri mult mai importante și au lăsat în nepăsare aceste zone“, a mai zis Adrian Vigheciu.

CITEȘTE ȘI        -      EXCLUSIV  Vigheciu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 5, vrea să facă un cartier nou. ”Mă voi bate ca aceste investiţii principale să fie făcute din fonduri europene”/ Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel