Proiectul de autonomie al UDMR. Dragnea: ”Constituţia este foarte clară”

Vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit, joi, despre proiectul de autonomie propus de UDMR .

El a declarat că nu crede în proiectul de autonomie propus de UDMR.

"Nu, nu cred în acest proiect, nu are nicio şansă de reuşită, noi nu susţinem acest proiect, nu susţinem niciun fel de proiect de autonomie, suntem foarte fermi, Constituţia este foarte clară. Nu ştim ce finalitate crede UDMR că o să aibă, dar nu s-a discutat nici în coaliţia de guvernare, nici în Guvern un asemenea proiect. Fiecare poate să aibă tot felul de dorinţe, dar din punct de vedere instituţional sau al unor eventuale şanse de reuşită, nu există nicio şansă ca acest proiect să prindă viaţă vreodată", a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

Întrebat dacă lansarea de către UDMR a proiectului este un motiv suficient pentru a încheia colaborarea cu partenerii de coaliţie, Dragnea a afirmat că "nu este un demers care să întărească colaborarea".

"Nu vreau să mă pronunţ acum dacă este un motiv suficient pentru a încheia colaborarea, dar nu este un motiv care să întărească colaborarea. Cred, însă, că este un demers care putea să nu fie făcut, având în vedere că nu are nicio şansă de reuşită. Este posibil să fie un demers electoral, având în vedere că sunt alegeri prezidenţiale, dar nu este un demers care, repet, să întărească colaborarea dintre noi şi care să mărească nivelul de încredere", a mai precizat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel