Proiecte Start-up Nation, pe OLX. Oprea: Se transmit și toate obligațiile

Radu Oprea a făcut mai multe clarificări cu privire la vânzarea proiectelor Start-up Nation pe OLX și alte platforme de acest gen.

Vânzarea proiectelor Start-up Nation pe platforme gen OLX nu e un lucru rău, deoarece prin vânzare se transmit şi toate obligaţiile şi există responsabilitatea tranzacţiei, a declarat luni ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), Ştefan Radu Oprea, la dezbaterile privind proiectul de buget al ministerului pentru anul în curs.

"Să ştiţi că nu e chiar ceva rău. Orice preluare a unui proiect Start-up Nation se face în condiţiile în care a fost câştigat acel program. Se transmit toate obligaţiile. Ceea ce înseamnă că responsabilitatea există", a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri după ce un parlamentar al Opoziţiei a arătat că există numeroase anunţuri pe OLX prin care se oferă spre vânzare proiecte finanţate prin Start-up Nation.

Citește și: Cernavodă, parteneriat China. Ministrul Energiei: Nu mai avem ce discuta

Avem fondurile necesare

Oprea a adăugat că, începând din 2019, proiectele Start-up Nation vor avea obligaţia de a afişa sigla Start-up Nation în locaţii.

"Anul acesta vor fi 10.000 de proiecte, avem fondurile necesare bunei desfăşurări a programului. Spiritul antreprenorial, esenţa Start-up Nation, trebuie dezvoltat acolo unde este mai puţin prezent. Am constatat că există o sinergie, un potenţial de dezvoltare în comun a celor care au început împreună Start-up Nation. Vrem să îi punem împreună pe acei oameni care reuşesc prin Start-up Nation. De anul acesta va exista obligaţia de a afişa sigla Start-up Nation", a adăugat Oprea.

Bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) pentru anul 2019 a primit, luni, aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate reunite din Camera Deputaţilor şi din Senat.

Un număr de 23 de parlamentari au votat în favoarea adoptării Bugetului acestui minister, 9 parlamentari au votat împotrivă, iar unul s-a abţinut de la vot.

În timpul audierilor parlamentare, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, a argumentat în favoarea continuării proiectului Start-up Nation.

"Start-up Nation e o poveste de succes în România. Retrezirea spiritului antreprenorial e esenţa proiectului. Legea contabilităţii ne admite pierderea. Vor fi 10.000 de proiecte anul acesta. Acum avem toate creditele necesare. Avem nevoie de Start-up Nation, pentru că avem cea mai mică medie de antreprenoriat din UE", a afirmat ministrul pentru Mediul de Afaceri.

Citește și: USR cere demisia lui Tudorel Toader: Gest inadmisibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel