Proiect rezidenţial de lux, Bucureşti centru. Cum arată Vernescu Residence

Compania imobiliară Euromall dezvoltă un proiect rezidenţial de lux în centrul Bucureştiului, acesta fiind prima investiţie rezidenţială de pe piaţa locală a dezvoltatorului controlat de investitori israelieni.

Vernescu Residence va cuprinde 36 de apartamente şi este dezvoltat prin firma Metropolitan Developments, deţinută de Euromall şi dedicată proiectelor rezidenţiale de lux. Proiectul va fi lansat săptămâna viitoare.

CITEȘTE ȘI: ASMITA GARDENS - APARTAMENTUL CONSTRUIT LA CEA MAI MARE INALTIME DIN ROMANIA S-A VANDUT

Clădirea, situată pe strada Sfinţii Voievozi, are cinci etaje şi cuprinde apartamente de 1, 2, 3 şi 4 camere. Suprafeţele locuinţelor au între 62 metri pătraţi construiţi pentru un studio şi ajung la 207 metri pătraţi pentru patru camere.

Euromall, dezvoltator activ mai ales înainte de criză, a dezvoltat centrul comercial Euromall din Piteşti, pe care l-a vândut companiei austriece Immofinanz. Euromall anunţa în 2007 planuri de investiţii de sute de milioane de euro pe terenurile pe care le deţine în România, dar odată cu venirea crizei proiectele au fost îngheţate.

Compania intenţiona să dezvolte în parteneriat cu Immofinanz un proiect rezidenţial de mari dimensiuni în Băneasa, cu 1.000 de locuinţe, investiţie de 150 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel