Proiect nou PSD. Marian Neacșu: Dragnea își va îmbunătăți scorul în sondaje

 Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, i-a contrazis luni pe cei care susţin că formaţiunea are nevoie de o reformă, arătând că partidul a depăşit "epoca Grindeanu" şi funcţionează din nou în parametrii corespunzători. Totodată Neacșu și-a arătat convingerea că Dragnea își va îmbunătăți scorul în sondaje. 

"În măsura în care aş fi socotit că e nevoie de o reformă în PSD m-aş fi aflat lângă cei care cer acest lucru (Sorin Grindeanu, Cătălin Ivan, Eugen Teodorovici - n.r.). Nu sunt acolo, sunt aici. Deci nu cred că este nevoie de o reformă în partid. PSD, care a câştigat în mod covârşitor alegerile trecute, aşa cum nu a mai făcut-o niciun partid din ţară, este, în epoca post-Grindeanu, reintrat în parametrii funcţionali corespunzători, atât în ceea ce priveşte activitatea politică, cât şi activitatea guvernamentală. (...) Acum, când dintr-o comunitate, nişte oameni sunt trecuţi dincolo de gard, bineînţeles că viaţa de dincolo de gard pare altfel decât viaţa de aici. Şi aşa reforma o facem din afară spre interior. Cred totuşi că este creat cadrul ca oamenii să se exprime în interiorul partidului, nu în afara lui", a afirmat el, într-o conferinţă de presă. 

Întrebat despre diferenţa de procente care se înregistrează între PSD şi liderul partidului, Marian Neacşu şi-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuşi să-şi îmbunătăţească scorul în sondaje. 

"În perioada de final a campaniei electorale, domnul Dragnea era foarte aproape de scorul partidului. Partidul pierde mult mai greu din avânt decât o persoană. Sunt convins că domnia sa va reuşi să revină. (...) Cel puţin eu simt lucrul acesta că Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului. Mai are încă foarte multe lucruri de demonstrat, sunt sigur de asta şi eu cred că acolo unde a reuşit Liviu Dragnea să aducă partidul nu a mai reuşit să o facă nimeni până în momentul acesta. Deci, în continuare, cel puţin asta simt din partea organizaţiilor judeţene - şi credeţi-mă că sunt în relaţii destul de des şi destul de mult cu ele - ideea generală este cea pe care v-am exprimat-o mai devreme", a mai spus secretarul general al PSD. 

Totodată, acesta a dat asigurări că premierul Mihai Tudose nu este interesat de şefia partidului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel