Proiect BOMBĂ pentru București! Schimbare totală!

Un proiect de lege care prevede reorganizarea totală la Capitalei va fi depus în Parlament.

Costica Canacheu, deputat PNL, susține că un astfel de proiect de lege a mai fost depus în Parlament, dar până acum nu a reușit să strângaă numărul suficient de voturi:

"Mă interesează Bucureștiul. Îl cunosc foarte bine și din perspectiva de cetățean și contribuabil, și din perspectiva de participant la deciziile din administrația orașlui și din legislativul țării. La București nu trebuie așteptat vreun Mesia, cam așa s-au derulat alegerile și la București și nu numai la București - în ideea că un om providențial va veni și va rezolva toate problemele orașului.

Eu am să inițiez un proiect de lege de reorganizare a orașului București. Proiectul de lege a mai fost propus în Parlament, dar din păcate nu am avut până acum numărul suficient de voturi pentru a da Bucureștiului o lege care să îl pună în stiuația de a gestiona un buget de mare capitală europeană așa cum se dorește, să fie polul european în estul Europei", a declarat Canacheu.

Întrebat dacă vrea desființarea sectoarelor, el a răspuns: "(n.r. Doresc) organizarea orașului în 24 de districte și un consiliu municipal, buget unic, care să poată fi gestionat în interesul orașului în așa fel încât toate cartierele lui și vecinitățile orașului să poata beneficia de programe de dezvoltare, agreate, inițiate pe bază consensuală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel