Proiect ANOFM, un succes pentru monitorizarea Serviciului Public de Ocupare

Conferința și evenimentul de închidere a proiectului "I.M.M.A.- Instrument inovativ de monitorizare a măsurilor active de ocupare" Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, în calitate de beneficiar în parteneriat cu Soft Business Union SRL anunță finalizarea activităților derulate în cadrul proiectului "I.M.M.A.- Instrument inovativ de monitorizare a măsurilor active de ocupare".

Proiectul "I.M.M.A.- Instrument inovativ de monitorizare a măsurilor active de ocupare" a demarat în luna martie 2015 și are termen de finalizare 31 decembrie 2015.Proiectul a fost selectat la finanțare în cadrul Programului Operațional Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 " cofinanțat din Fondul Social European, axa prioritară 4 „ Modernizarea Serviciului Public de Ocupare", domeniul major de intervenţie 4.1- „Intărirea capacității SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare". Numărul de identificare al contractului:POSDRU/180/4.1/S/155314. Prin  derularea acestui proiect, ANOFM a implementat un instrument adecvat care să realizeze o interconexiune a monitorizării măsurilor active de ocupare cu urmărirea clientului în ceea ce privește obligaţiile lui în raport cu instituţia.

La conferința de închidere au fost prezentate rezultatele obținute pe parcusrul celor 10 luni de implementare. La evenimente au participat reprezentanți ai instituției beneficiare, reprezentanți ai partenerului implicat în proiect, personal din departamentele măsuri active și control din partea agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă, ai agenției municipale pentru ocuparea forței de muncă.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy