Programul ”Testăm pentru București”. Firea: 8.000 de persoane s-au înscris în prima zi

Numărul beneficiarilor din proiectul ”Testăm pentru București” a fost suplimentat. Mai mult, în program au fost incluși și cei care călătoresc în scopuri turistice. 

Gabriela Firea, aflată în direct la România TV, a vorbit despre programul ”testăm pentru București” în care s-au înscris 7.500 - 8.000 de persoane numai în prima zi. 

"Proiectul propus de mine a fost votat ieri, în Consiliul General, am şi demarat acest proiect, astăzi a fost prima zi de înscriere pe adresa de email [email protected]. Astăzi, în prima zi, am primit 2.500 de emailuri. Colegii de la ASSMB au început deja să le citească. Într-un email sunt mai multe solicitări pentru mai multe persoane de a se testa. Am calculat până în această seară cam 7.500 - 8.000 de persoane care vor să se testeze prin programul lansat de Primăria Capitalei, teste gratuite cu aparate Real Time PCR necesare pentru a intra în Grecia sau în alte ţări care le solicită. (...) E normal ca acum să aibă prioritate cei care pleacă în câteva zile în vacanţă, iar cei care - să spunem - pleacă în august, bineînţeles că se vor testa cu 3-4 zile înainte de data plecării, astfel încât buletinul de analize să fie valabil", a declarat Gabriela Firea. 

Numărul beneficiarilor proiectului ”Testăm pentru București” a crescut la 20.000. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel