PROGRAM SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE

PROGRAM SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE. Simona Halep va evolua în 2014, la Singapore, pentru prima dată în cariera sa la Turneul Campioanelor. Sportiva noastră a fost repartizată în Grupa Roșie și va lupta cu trei adversare infernale pentru calificarea în semifinale.

PROGRAM SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE. Serena Williams, Ana Ivanovici şi Eugenie Bouchard sunt cele trei jucătoare pe care Simona Halep le va întâlni în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014.

Vezi și: Ultimă oră! Grupă infernală pentru Halep la Turneul Campioanelor

PROGRAM SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE. Românca va juca primul meci de la Singapore împotriva canadiencei Eugenie Bouchard, luni, în jurul orei 16:30 (ora României).

PROGRAM SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE. În celălat meci al grupei, Serena Williams o va întâlni pe Ana Ivanovic, de la ora 14:30, scrie gsp.ro.

PROGRAM SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE. Cel de-al doilea meci al grupei pentru Simona Halep se va stabili după disputarea primelor două jocuri ale Grupei. Învingătoarele şi învinsele vor juca între ele, pentru a se evita astfel ca a treia partidă să fie fără miză.

PROGRAM SIMONA HALEP la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE. Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore, va începe luni, 20 octombrie, și va fi transmis de DigiSport şi DolceSport.

Citește și: Simona Halep, gest superb la Singapore! A cucerit inimile fanilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel