Program sănătate al PSD. Reacție dură: O bătaie de joc cinică

Cristian Buşoi a spus că programul pe sănătate al PSD este o bătaie de joc cinică, iar social-democraţii promit ceea ce ştiu că nu au cum să facă.

'În această dimineaţă, PSD ne-a dat încă o mostră a felului în care face propuneri în bătaie de joc, mă refer la aşa-zisul program pe sănătate, care, în opinia mea, este o bătaie de joc cinică. Domnul Dragnea şi PSD promit cu bună ştiinţă ceea ce ştiu că nu au cum să facă. Acel complex faraonic în care spun că vor investi un miliard de euro în Bucureşti, cele 8 spitale regionale care, după calculele lor, probabil pe standardele felului în care se fac drumurile în Teleorman şi în alte judeţe conduse de PSD, ar trebui să coste 3,5 miliarde de euro, în opinia mea exagerat de mult, toate aceste lucruri nu sunt acoperite de vreo proiecţie bugetară cât de cât rezonabilă, dar nici de bun simţ', a spus Buşoi într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că PNL 'a venit cu nişte lucruri foarte clare, foarte concrete' pe acest domeniu în programul de guvernare.

[citeste i]

'Am vorbit despre un mare spital în Bucureşti care ar costa 250 de milioane de euro şi care ar fi putut fi făcut de către PSD pentru că timp de şapte ani domnul Oprescu a investit cu 100 de milioane mai mult, 320 de milioane de euro, în actualele spitale fără să avem un beneficiu cum am fi avut dacă aveam un mare spital. Am vorbit de opt spitale regionale, dar trei sunt pe fonduri europene, două în parteneriat cu administraţia publică locală, dacă va accepta acel parteneriat şi celelalte trei din bugetul Ministerului Dezvoltării, dar, evident, la preţuri mult mai rezonabile şi la lucruri care se pot face. Ceea ce promite PSD în acest moment este în opinia mea o amăgire şi o bătaie de joc de care românii trebuie să fie conştienţi', a menţionat Buşoi.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PNL a arătat că PSD şi ALDE au votat în Parlament creşteri de salarii care nu au acoperire bugetară, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel