Program infernal pentru Toni Petrea, la începutul celui de-al doilea mandat la FCSB

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Toni Petrea va da peste adversari puternici la începutul celui de-al doilea mandat de antrenor al FCSB. 

FCSB a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial instalarea lui Anton Petrea în funcţia de antrenor principal, el revenind la gruparea roş-albastră după aproximativ 6 luni.

"FCSB anunţă că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani s-a întors în club după o pauză de aproximativ şase luni şi a condus deja primul antrenament la Baza Sportivă FCSB. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei", se menţionează pe site-ul citat.

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, anunţase, luni seara, că Anton Petrea este înlocuitorul lui Edward Iordănescu la conducerea tehnică a echipei.

Ce adversari va avea FCSB

FCSB - FC Botoșani (locul 4)

Universitatea Craiova (locul 3) - FCSB

FCSB - UTA Arad (locul 8)

Gaz Metan Mediaș (locul 11) - FCSB

FCSB - Rapid (locul 5)

Sepsi - FCSB (locul 12)

FCSB - CFR Cluj (locul 1)

Dinamo (locul 15) - FCSB

FCSB - U Craiova 1948 (locul 13)

Academica Clinceni (locul 16) - FCSB

Petrea a mai condus FCSB între 15 iulie 2020 şi 19 mai 2021

Anton Petrea (46 de ani) a mai condus FCSB între 15 iulie 2020 şi 19 mai 2021, perioadă în care echipa a obţinut 24 victorii şi 5 rezultate de egalitate în Liga I, 2 victorii în Cupa României şi 2 victorii în UEFA Europa League şi a încheiat sezonul trecut pe poziţia secundă în clasament.

Fost secund al lui Laurenţiu Reghecampf, Petrea nu a mai antrenat nicio echipă de la despărţirea de FCSB din luna mai.

El îl înlocuieşte în funcţie pe Edward Iordănescu, antrenor al cărui contract cu FCSB a fost reziliat, duminică, pe cale amiabilă, fără pretenţii financiare din partea tehnicianului, care avea o clauză de reziliere unilaterală a înţelegerii în valoare de 500.000 de euro.

Edward Iordănescu, 43 de ani, a preluat conducerea tehnică a FCSB la 18 august, după ce în primele 5 etape ale Ligii I echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022.

Petrea a evoluat ca jucător la formaţiile Juventus Bucureşti, Venus Bucureşti, FC Rapid şi FC Snagov, iar după retragerea din activitate, în 2012, a devenit secund în staff-ul antrenorului Laurenţiu Reghecampf. Alături de acesta, el a lucrat la formaţiile FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda şi Al Wasl.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel