Program de guvernare PNL. Ilan Laufer: Așa ipocrizie nu am mai pomenit în viața mea

Alexandru Ichim / 24 oct 2019 / 21:41 Salveaza PDF Comentarii
Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer s-a arătat indignat de programul de guvernare al PNL pentru Mediul de Afaceri. 

Ilan Laufer a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce PNL a publicat programul de guvernare.

”Mai jos gasiti programul de guvernare al PNL pentru Mediul de Afaceri. ACUM PNL-ul doreste sa preia toate programele PSD-ului si sa le "EFICIENTIZEZE". Asa ipocrizie nu am mai pomenit in viata mea. Este un mare plagiat in ceea ce priveste programul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și IMM-uri.

Domnule Citu, cum ramane cu declaratia dvs. referitoare la programul Start-Up Nation??? Mai stiti cat m-ati "injurat" pentru ca am realizat acest program?

Obiective

 

• Eficientizarea programului StartUp Nation, punând accent pe inovare, noi tehnologii și performanță antreprenorială.
• Evaluarea programului de internaţionalizare pentru IMM-uri în vederea eficientizării acestuia.
• Evaluarea activității Agenţiei de Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului în scopul îmbunătățirii performanței acesteia.
• Pregătirea programului Romania Tech Nation de sprijinire și impulsionare a digitalizării economiei românești.
• Consultarea în permanență a Mediului de afaceri, și în special înaintea adoptării de măsuri legislative, prin realizarea de analize de impact în parteneriat public-privat.
• Simplificarea procedurilor administrative (debirocratizare), dezvoltarea serviciilor de guvernare electronică şi consolidarea ghişeelor unice online, precum punctul unic de contact electronic, ghişeul virtual de plăţi, ghişeul unic pentru IMM-uri.
• Evaluarea interoperabilităţii sistemului de comunicare a datelor între instituţii şi autorităţi publice în vederea realizării unui sistem în care beneficiarii serviciilor publice să poată opta pentru preluarea datelor şi să nu mai fie necesară depunerea documentelor la fiecare instituţie prin impunerea unor standarde comune de interoperabilitate.
• Pregătirea unor măsuri comune cu mediul de afaceri pentru repatrierea forței de muncă calificate.
• Stabilirea de obiective pentru atașații economici şi profesionalizarea corpului atașaților economici, reorganizarea activității de promovare a comerţului exterior prin implicarea organizațiilor și asociațiilor de afaceri”, se arată într-o postare făcută pe pagina de Facebook a lui Ilan Laufer. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25