Program anti-criză. Chirieac: Nu poate fi făcut de Orban. Hai să vedem şi ridicolul situaţiei!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre programul anti-criză pentru România și cum ar trebui procedat, în opinia sa

"Un astfel de program nu poate fi făcut de Orban"

"Programul anti-criză al României este făcut de doamna Violeta Alexandru. Cu toată dragostea, lăsaţi-mă! Eu văd un adevăr simplu. Programul de redresare a României va dura 2-4 ani. Sunt studii internaţionale, asta priveşte şi economia mondială şi multe alte lucuri. Un astfel de program de ieşire a României din criză nu poate fi făcut, în niciun caz, de domnul Ludovic Orban. Despre ce vorbim? Până la urmă, hai să vedem şi ridicolul situaţiei.

Acest program trebuie făcut de toate partidele politice din România. Și atenţie! Nu partidele politice că atare, ci de experţi: profesori universitari de la ASE, întreprinzători români, străini, că trăim cu corporaţiile, sunt parte a economiei noastre, chiar dacă au interese divergente câteodată. Dar nu poţi face un program de ieşire a ţării noastre din criză fără să pui pe toată lumea la masă", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

"PNL va pierde viitoarele alegeri"

"Mai mult, sigur, nici eu nu cred că se pot face alegeri parlamentare sau locale anul acesta, ţinând seama de situaţia sanitară şi de ce ce spune toată lumea, de valul doi al coronavirusului, din toamnă. Dar, în mod evident, PNL va pierde viitoarele alegeri. Dacă le câştigă, face alianţă cu un alt partid. Programul economic trebuie să rămână constant", a continuat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel