EXCLUSIV  Profit istoric la Hidroelectrica. Ce spune Badea despre salariile angajaților

Barajul Vidraru
Barajul Vidraru

Una dintre companiile care oferă salarii performante în România este Hidroelectrica, după cum ne-a spus Bogdan Badea, directorul general.

Până la a se ajunge la un salariu foarte bun, Hidroelectrica a făcut anumiți pași pentru a-i mulțumi pe angajați:

”Am ajuns la un nou acord de salarizare, împreună cu partenerii noștri sociali. Deja ne confruntam cu o migrație a forței de muncă specializată și am considerat că perfomanța Hidroelectrica trebuie să meargă mână în mână și cu o mai bună motivare a salariaților noștri. Și am reuși să realizăm un contract colectiv de muncă mult mai avantajos pentru salariați, astfel încât, pe de o parte să conservăm specialiștii pe care îi avem în cadrul companiei, pe de altă parte să atragem noi specialiști din alte zone către Hidroelectrica. Și acest proces va continua. Aceasta ne asigură că Hidroelectrica este ceea ce este. Aceste rezultate, atât financiare, cât și din punct de vedere operațional nu pot fi atinse fără cea mai importantă resursă a noastră care nu este apa, ci oamenii care stăpânesc apa”, a spus Badea.

”Nu putem să avem pretenția ca oamenii să fie prost plătiți, pe de altă parte să avem rezultate din ce în ce mai bune. Cu toată această presiune pe fondul de salarii, performanța Hidroelectrica s-a dovedit a fi mult mai bună și politica noastră a fost una corectă: le cer mai mult oamenilor, dar îi și motivez”, a mai declarat Bogdan Badea pentru DCNews.

Ce impact au avut creșterile salariale de la Hidroelectrica și ce profit istoric s-a obținut împreună cu alte avantaje pentru angajați, vedeți în interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel