Profi, preluat de MEP Retail. Consiliul Concurenței și-a dat acordul

 Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care MEP Retail Investments SRL preia Profi Rom Food SRL, informează joi autoritatea naţională de concurenţă. Tranzacția a fost anunțată încă de anul trecut și se ridică la 533 de milioane de euro. 

Autoritatea de concurenţă a evaluat tranzacţia din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. 

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia. 

Profi Rom Food SRL are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun (supermarketuri). 

MEP Retail Investments SRL este o companie înfiinţată în luna noiembrie 2016, având ca obiect principal de activitate consultanţă în management şi afaceri. MEP Retail Investments este parte a grupului de investiţii de capital privat Mid Europa Partners. 

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după ce vor fi eliminate informaţiile cu caracter confidenţial, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel