Profesorul Țepeluș, făcut praf pentru că a fost la mitingul PSD

Țepeluș
Țepeluș

Profesorul de ştiinţe socio–umaniste Laurențiu Țepeluș, care predă la prestigiosul Colegiu Național B.P. Hasdeu, din Buzău, a participat la mitingul PSD.

Foștii săi elevi l-au criticat dur pentru că a ieșit în Piața Victoriei, puțini dintre ei știind că acesta este și consilier local PSD.

”Noi ne declaram nihiliști, domnule profesor Tepelus Laurentiu și consideram cao "moralitate adevărată", cea pe care ați promovat o nu există. In timp ce elevi ai Hasdeului erau in strada nemulțumiți de corupția care și-a întins tentaculele precum o caracatița peste țara asta a noastră și care încearcă sa ne impună numai pseudoconducatori și reprezentanți, dumneavoastră erați in strada apărându-i.

Dacă dumneavoastră, profesorul Hasdeului, sunteți in asentiment cu o grupare, ca nu-l pot numi partid, ai carei membri nu au măcar bunul simt de a vorbi corect gramatical, ne fura și ne vând țara, minimalizează rolul educației și al gândirii, atunci noi, foști și actuali elevi ai Hasdeului, spunem NU. #HasdeulspuneNUcoruptiei”, a scris Andreea Corbu Oprea pe Facebook.

”Cred ca toti absolventii de Hasdeu se uita cu dezgust la dumneavoastra. Noi eram la celalalt protest, domn profesor!!! Nu cumva ati educat oamenii din 'statul paralel'? Dar explicati semenilor in mijlocul carora v-ati simtit reprezentat pentru ce ati protestat, ca lor nu le era clar! Hasdeu e al nostru, nu al unor politicieni corupti!!!", a scris Simona Gheorghe.

”Rușine!!! Păcat de generațiile pentru care ar fi trebuit să fiți un exemplu pozitiv! Ați făcut de râs cel mai bun liceu al județului! L-ați mânjit cu mizeria pe care o susțineți! Rușine, rușine, Rușine!!!!”, a mai scris și o altă fostă elevă.

”DEZAMĂGITOR !! Mai ales din partea unui profesor mult apreciat și îndrăgit de elevi”, a fost un alt comentariu. Reacțiile care au urmat au fost în același sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel