Doctorul Beuran: ”Pacienta era într-o stare critică, nu putea nici măcar să bea apă.” Prima declarație după moartea femeii

Profesorul Mircea Beuran, chirurg la Spitalul Floreasca, este prezent, în această seară, la Antena 3, imediat după știrea morții pacientei arse pe masa de operație. 

Profesorul Mircea Beuran a fost invitat de Oana Zamfir, la Antena 3, înainte de a se afla de moartea pacientei de 66 de ani. Coincidența face ca acesta să fie prezent în emisiune chiar după moartea femeii. 

”În intervalul 19:50 - 20:00, am primit semnalul că pacienta a decedat în Terapie Intensivă din secția de mari arși, era sub control medical multidisciplinar, dar probabil contextul biologic în care se găsea pacienta, cu boala incurabilă, un efort chirurgical făcut la cerere și evenimentul neplăcut și nedorit de nimeni la care s-a adăugat această arsură, biologic nu a rezistat ca să poată să depășească tot efortul medical făcut” a afirmat profesorul Beuran. 

”Cancerul, arsura și stopul cardio-respirator sunt cele trei elemente care constituie actul de deces” a afirmat chirurgul. 

Medicul Beuran a mai afirmat că profesorul Lascăr a venit cu familia pacientei să-l roage să intervină pentru a rezolva, măcar pentru un timp, situația femeii de 66 de ani, fiind un caz de chirurgie oncologică depășită, plimbarea doamnei respectivă în spitalele din București neavând reușită, din cauza severității cazului, biologiei încărcate, stării de scădere în greutate avansată. 

”Au cunoscut că, dacă se poate face ceva, este ca pacienta să-și recâștige dreptul de a înghiți apă și ceva mâncare” a afirmat Mircea Beuran, subliniind că pacienta, înainte de intervenție nu putea nici măcar să bea apă. ”Pacienta era într-o stare critică” a precizat profesorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel