Prof. dr. Alexandru Oproiu despre antivacciniști, reacție explozivă

Ca secretar de stat în Ministerul Sănătății, cu două mandate la activ, Prof. dr. Alexandru Oproiu, fostul manager al Institutului Clinic Fundeni este cel care a introdus vaccinarea împotriva hepatitei B în Programul național de Imunizare din România. Când îl întrebi de curentul antivaccin, expertul explodează!

Prof. dr. Alexandru Oproiu, specialist de renume în gastroenterologie, președinte de Onoare al Societății Române de Gastroenterologie și fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, este cel care a introdus în Programul Național de Imunizare vaccinul contra hepatitei B.

„Ce se întâmplă hepatita B este extrem de greu și acum ca să fie tratată, deci cel mai bun mijloc este ca ea să fie prevenită. Ori cu vaccinarea contra hepatitei B au scăzut foarte mult numărul de cazuri noi și, deci, și posibilitățile de cronicizare", spune expertul.

Expertul este revoltat de opoziția din ultimii ani față de vaccinare și le adresează un mesaj dur antivacciniștilor într-ul interviu acordat EXCLUSIV pe care-l puteți urmări pe DC MEDICAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel