Prof. dr. Alexandru Oproiu despre antivacciniști, reacție explozivă

Dana Lascu / 20 noi 2018 / 23:50 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ca secretar de stat în Ministerul Sănătății, cu două mandate la activ, Prof. dr. Alexandru Oproiu, fostul manager al Institutului Clinic Fundeni este cel care a introdus vaccinarea împotriva hepatitei B în Programul național de Imunizare din România. Când îl întrebi de curentul antivaccin, expertul explodează!

Prof. dr. Alexandru Oproiu, specialist de renume în gastroenterologie, președinte de Onoare al Societății Române de Gastroenterologie și fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, este cel care a introdus în Programul Național de Imunizare vaccinul contra hepatitei B.

„Ce se întâmplă hepatita B este extrem de greu și acum ca să fie tratată, deci cel mai bun mijloc este ca ea să fie prevenită. Ori cu vaccinarea contra hepatitei B au scăzut foarte mult numărul de cazuri noi și, deci, și posibilitățile de cronicizare", spune expertul.

Expertul este revoltat de opoziția din ultimii ani față de vaccinare și le adresează un mesaj dur antivacciniștilor într-ul interviu acordat EXCLUSIV pe care-l puteți urmări pe DC MEDICAL.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25