EXCLUSIV  Produsul pe care e APROAPE IMPOSIBIL să îl cumperi din farmacie. Maria Georgescu: NU VOR!

Maria Georgescu, directorul ARAS, a explicat în exclusivitate pentru DC NEWS care este cel mai greu produs de procurat într-o farmacie din România. 

"Seringile nu se pot procura aşa uşor în farmacii. Toate farmaciile sunt private şi farmaciile nu prea vor să intre în zona de asistenţă socială. Nu îşi doresc consumatori de droguri în farmacii, pentru că ei sunt agitaţi. De multe ori, când intră în farmacie, sunt în sevraj, caută repede o seringă ca să îşi facă injecţia. De cel puţin 15 ani lucrăm cu colegiul farmaciştilor că aşa e bine, aşa e civilizat, aşa se întâmplă şi la Paris şi la Londra. Poţi lua seringi din farmacie, poţi duce seringi uzate la farmacie şi poţi să cumperi o seringă, pentru că nu costă mult. În România e greu să cumperi seringi din farmacie. 

Legat de preţ, în serviciile noastre nu vin oamenii cu bani, vin consumatori defavorizaţi. Consumatorii de droguri nu sunt doar oameni cu bani. Oamenii necăjiţi care s-au apucat de droguri pentru că le-a trecut prin faţă, pentru că au fost puşi să distribuie, pentru că au intrat în zona asta, ei sunt. Consumă şi mama, tata, sunt familii întregi de dependenţi şi consumatori! Aceştia nu au asigurări de sănătate, nu au medic de familie şi care este marginalizat din punct de vedere social. Stau în case ocupate abuziv, vorbesc aici şi de zone centrale din Bucureşti. Noi acolo mergem!", a declarat Maria Georgescu, directorul ARAS, în exclusivitate pentru DC NEWS şi DC MEDICAL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel