Produse IT româneşti, promovate în SUA

Pirateria informatica
Pirateria informatica

20 de companii vor pleca în misiune economică de promovare a produselor românești din domeniul IT&C în SUA. 

Delegația României este condusă de secretarul de stat Paula Pîrvănescu. Firmele românești vor participa la două evenimente de marcă, SelectUSA Investment Summit, ce va avea loc la Washington DC în perioada 10-12 iunie a.c., și SelectUSA Spin-off, ce se va desfășura la San Francisco în zilele de 13 și 14 iunie a.c. Cu această ocazie, la Baltimore, vor fi organizate întâlniri cu reprezentantul US Commercial Service și companii din zonă.

Obiectivele principale ale misiunii sunt: creșterea vizibilității firmelor românești din industria IT&C, unul dintre domeniile în care țara noastră este competitivă pe plan internațional, promovarea produselor românești din domeniul industriei tehnologiilor inovative, identificarea de noi oportunități de afaceri și stabilirea unor parteneriate de lungă durată.

Misiunea economică se desfăşoară în cadrul Programului de susţinere şi promovare a exportului cu finanţare parţială de la bugetul de stat și este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în parteneriat cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software și Servicii – ANIS. Misiunea economică beneficiază de o finanțare de la bugetul de stat de 505.595 lei cu TVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel