Procurorul Adina Petrescu îl anchetează pe Traian Băsescu în dosarul de șantaj

Procurorul care îl anchetează pe Traian Băsescu în dosarul de şantaj este  un magistrat cu experienţă de la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Adina Petrescu a fost, în perioada 1996 – 1999, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 Bucureşti, apoi procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Între 1999 şi 2002, a fost Procuror la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie, Secţia de reprezentare şi cooperare internaţională.

Adina Petrescu, fost procuror la DNA,  s-a ocupat şi de comunicarea instituţiei cu presa fiind pentru un timp purtător de cuvânt, a deţinut în trecut şi funcţia de şefă a Departamentului de Luptă Antifraudă. A fost numită de Emil Boc în acea funcţie şi tot Emil Boc a schimbat-o cu un an mai târziu, în 2010, cu Claudiu Dumitrescu.

Citește și: PÎCCJ: Traian Băsescu s-a prezentat pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea

Traian Băsescu a ajuns, miercuri, pentru prima dată în fața procurorilor de la Parchetul General în dosarul în care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de şantaj şi ameninţare. Traian Băsescu a refuzat să vorbească cu procurorii. Fostul preşedinte a stat doar 30 de minute în sediul Parchetului General, acolo unde i s-a comunicat în mod oficial faptul că este suspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel