Problemele pentru Steaua nu s-au încheiat. Vezi ce va face UEFA

becali
becali

Steaua nu a scăpat încă de o eventuală sancțiune din partea UEFA.  O sentință de condamnare a lui Gigi Becali și a lui Teia Sponte poate pune în discuția UEFA sanționarea Stelei, chiar în condițiile în care LPF și FRF spun că faptele s-au prescris.

„Am vorbit cu juriştii, Steaua nu poate să păţească nimic din punct de vedere regulamentar“, spune Dumitru Dragomir, relatează prosport.ro. „Cazul a fost judecat deja din punct de vedere sportiv în 2008. Oricum, faptele s-au prescris după cinci ani, conform regulamentului disciplinar, articolul 46“, este mesajul venit dinspre federaţie.

FRF va fi însă obligată să ia act de decizia justiţiei pentru că Înalta Curte va înştiinţa forul naţional printr-o minută. Interesant este că articolul la care fac referire oamenii FRF (nr. 46) specifică la aliniatul 3 că „sancţiunea corupţiei este inprescriptibilă“.

Totuși, dinspre UEFA veştile nu sunt la fel de bune. Organizaţia condusă de Platini va lua o eventuală condamnare în discuţie, pentru că este obligată să dezbată toate cazurile de corupţie dovedite. În aceste condiţii, Steaua ar putea risca anumite sancţiuni, mai scrie PRO Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel