EXCLUSIV  Probleme cu furnizorii de gaze. Dumitru Chisăliţă, AVERTISMENT: Descurajare MAXIMĂ. Consumatorul se lasă păgubaş

Dumitru Chisăliţă, senior consultant Gaz şi Energie, preşedintele Asociaţiei Energie Inteligentă, a avertizat că, după liberalizarea pieţei gazelor, consumatorii vor fi descurajaţi când vine vorba de raportarea unor probleme cu furnizorii. 

"În ceea ce a comunicat ANPC, se spune că în situaţia în care un consumator are probleme sau este nemulţumit, trebuie să se adreseze furnizorului. Furnizor care nu a vrut să asculte pe nimeni şi nici nu a vrut să răspundă presei. Mai mult, tot această instituţie (n.r ANPC) spune că în situaţia în care totuşi furnizorul nu răspunde, consumatorul să se adreseze fie ANPC-ului, fie ANRE-ului. Gândiţi-vă în câte locuri o să fie plimbat un simplu consumator de gaze naturale, astfel încât singurul scop este să se lase păgubaş. Să nu facă nimic şi să accepte marea realizare pe care o clamează unii şi alţii.

Nu este deloc o mare realizare! De acum încolo, având în vedere caracteristicile unei pieţe libere, o să apară nenumărate litigii, iar consumatorul va fi defavorizat din perspectiva lipsei de informaţie, a lipsei de cunoştinţe în domeniul gazelor, dar şi în ceea ce priveşte derularea şi soluţionarea problemelor de natură litigioasă. Atunci, descurajarea va fi maximă!", a declarat Dumitru Chisăliţă în cadrul dezbaterii Energy Forum - Liberalizarea pieței de gaze și energie electrică: costuri vs beneficii, organizată de DC MEDIA GROUP. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel